Sprijină BioMentorHub

Susține viitoarele generații de cercetători români în bioștiințe și medicină!

Asociația Biomentorhub este înregistrată în Registrul Special – Asociații Nr. 106 din data de 13.10.2020, ținut de grefa Judecătoriei Timișoara conform Legii 246/2005 .

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit!

Puteți completa formularul online folosind platforma Redirecționează la https://redirectioneaza.ro/biomentorhub

Dacă dețineți un cont în portalul SPV al ANAF, puteți trimite formularul 230 completat online. Altfel vă rugăm să îl trimiteți semnat electronic sau semnat fizic și scanat către noi la contact@biomentorhub.ro, urmând să îl depunem personal. Vă mulțumim!

Puteți dona și direct în contul:
RO87BTRLRONCRT0567645001 (RON) deschis la Banca Transilvania, sucursala Timișoara.

Cui donați ?

Donația dumneavoastră va fi folosită pentru sprijinirea proiectelor Asociației BioMentorHub și lansarea unui fond de burse pentru elevi și studenți.

Asociația Biomentorhub are următoarele scopuri:

a) Conectarea tinerilor elevi și studenți interesați să identifice programe de studii și să desfășoare activități de cercetare în domeniile de bioștiințe și medicină cu mentori având experiență, specializați în aceste domenii;

b) Sprijinirea specialiștilor români din diasporă cu experiență de cercetare în bioștiințe sau medicină, interesați să descopere oportunități profesionale și de colaborare în România, prin identificarea de mentori din mediul academic, guvernamental, industrie care îi pot îndruma în acest demers;

c) Contribuirea la dezvoltarea cercetării științifice din România.

d) Sprijinirea morală și materială a elevilor, studenților cu rezultate foarte bune în domeniile bioștiințe și medicină și a cercetătorilor care activează în domeniile bioștiinței și medicinei.

Vă mulțumim!

Donația dumneavoastră va contribui la susținerea viitoarelor generații de cercetători români și sperăm pe termen lung la dezvoltarea cercetării în bioștiințe și medicină în România. 

Mulțumim următorilor susținători: Elisabeta Nădăban, Alexandra Borza, Balazs-Jozsef Magyar, Prof. univ. Dr. Tibor Szilagyi