Poziții deschise

Posturi postdoctorale la University of Calgary

University of Calgary  pune la dispoziție mai multe posturi postdoctorale într-un research axat pe modelarea computerizată a rețelelor cerebrale și a riscului de boli mintale. Solicitanții trebuie să se apropie de finalizarea unui doctorat sau să fi absolvit un doctorat în ultimii trei ani și ar trebui să aibă interes pentru abordările computaționale ale sănătății cerebrale și mentale și să aibă experiență în psihologie, neuroștiințe, fizică sau inginerie biomedicală.

Candidații interesați trebuie să trimită o scrisoare de interes și CV-ul la slbray@ucalgary.ca și emma.towlson@ucalgary.ca. Mai multe detalii se regăsesc accesând site-ul universității: https://hbi.ucalgary.ca/research/brain-and-mental-health-teams.

Nivel de studiu: Postdoctorat
Țară: Canada
Durată: 2 ani
Arie de cercetare: Neuroscience

Posturi postdoctorale, Serban Lab, University of Montana

Mai multe posturi postdoctorale sunt disponibile imediat la Universitatea din Montana in laboratorul Prof. Monica Șerban pe un proiect axat pe prevenirea deteriorării cohleare. Linkurile pentru aplicații sunt incluse mai jos. De asemenea suntem interesați de studenți doctoranzi sau masteranzi cu calificări excepționale.

https://bit.ly/2699umjobs (Drug Delivery position)

https://bit.ly/2698umjobs (Tissue Engineering position)

Mai multe informații despre grupul de cercetare al Prof. Șerban pot fi găsite aici. Detalii de contact: monica.serban@umontana.edu

Nivel de studiu: Postdoctorat
Țară: SUA
Durată:
Arie de cercetare: Biomateriale
Termen limită: oricand

Program de doctorat, University of Zurich

Scopul programului internațional de doctorat în neuroștiințe de la University of Zurich este de a instrui specialiști în disciplinele moderne de neuroștiințe. Se pune accent pe dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților esențiale pentru a pregăti studenții pentru rolurile lor viitoare de neurologi.

Toate informațiile necesare aplicării la programul de doctorat din cadrul University of Zurich pot fi găsite pe site: https://www.neuroscience.uzh.ch/en/education/phd_program.html

Nivel de studiu: Studii doctorale
Țară: Elveția
Durată: 3-4 ani
Arie de cercetare: Neuroscience
Termen limită: 01.12.2021