Poziții deschise

Post de biolog

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de biolog în cadrul Centrului de cercetări pentru genomică funcțională, biomedicină și medicină translațională.

Perioadă: nedeterminată
Nivel studii : superioare

Mai multe detalii urmărind linkul.

Nivel de studiu: Postdoctorat
Țară: România
Durată:
Arie de cercetare: biochimie; biologie; biologie celulară; culturi celulare; expresie genică;
Termen limită: 18.01.2021
Vezi poziție

Posturi postdoctorale, Serban Lab, University of Montana

Mai multe posturi postdoctorale sunt disponibile imediat la Universitatea din Montana in laboratorul Prof. Monica Șerban pe un proiect axat pe prevenirea deteriorării cohleare. Linkurile pentru aplicații sunt incluse mai jos. De asemenea suntem interesați de studenți doctoranzi sau masteranzi cu calificări excepționale.

https://bit.ly/2699umjobs (Drug Delivery position)

https://bit.ly/2698umjobs (Tissue Engineering position)

Mai multe informații despre grupul de cercetare al Prof. Șerban pot fi găsite aici. Detalii de contact: monica.serban@umontana.edu

Nivel de studiu: Postdoctorat
Țară: SUA
Durată:
Arie de cercetare: Biomateriale
Termen limită: oricand

Poziție doctorală în biologie de sinteză a ARN-ului

Grupul de cerceare Bioprocess din cadrul ETH Zürich (Prof. Panke) anunță oportunitatea unei poziții doctorale incepând cu 1 Martie 2021. Grupul Bioprocess este un grup internațional și interdisciplinar (microfluidics, inginerie genetică și enzimologie, bioprocese) localizat în campusul din Basel al ETH Zürich. Candidatul doctoral va face parte din noul project NEWmRNA din cadrul platformei Future and Emerging Technologies care se va desfășura în următorii 4 ani alături de parteneri din Zurich, Konstanz, Leuven, Luxemburg și Paris. Scopul general al proiectului este de a dezvolta noi metode de a produce molecule noi de mRNA pentru aplicații precum vaccinare, tratamente medicale și agricultură.

Candidatul ideal este entuziast și responsabil, absolvent de cursuri masterale în microbiologie aplicată, biologie moleculară, biologie chimică sau biotehnologie.

Nivel de studiu: Studii doctorale
Țară: Elveția
Durată:
Arie de cercetare: microbiologie aplicată, biologie moleculară, biologie chimică, biotehnologie
Termen limită: imediat
Persoană de contact: Bianca-Cristina Cristescu
Vezi poziție