Poziții deschise

Posturi postdoctorale la University of Calgary

University of Calgary  pune la dispoziție mai multe posturi postdoctorale într-un research axat pe modelarea computerizată a rețelelor cerebrale și a riscului de boli mintale. Solicitanții trebuie să se apropie de finalizarea unui doctorat sau să fi absolvit un doctorat în ultimii trei ani și ar trebui să aibă interes pentru abordările computaționale ale sănătății cerebrale și mentale și să aibă experiență în psihologie, neuroștiințe, fizică sau inginerie biomedicală.

Candidații interesați trebuie să trimită o scrisoare de interes și CV-ul la slbray@ucalgary.ca și emma.towlson@ucalgary.ca. Mai multe detalii se regăsesc accesând site-ul universității: https://hbi.ucalgary.ca/research/brain-and-mental-health-teams.

Nivel de studiu: Postdoctorat
Țară: Canada
Durată: 2 ani
Arie de cercetare: Neuroscience

Poziție de doctorat la Otto-von-Guericke University, Magdeburg

Laboratorul condus de doamna Dr. Claudia Dumitru este în căutarea unui doctorand pasionat de neuroscience care se poate alătura echipei începând cu 01.07.2023. Grupul de cercetare își propune să elucideze mecanismele celulare și moleculare care reglează fiziopatologia tumorilor cerebrale, în special a glioblastomului și a metastazelor cerebrale.

Candidatul ideal trebuie să îndeplinească câteva condiții de eligibilitate:

  • să dețină o diplomă de Masterat sau echivalent în Științe Naturale
  • să aibă o bază solidă în Biologie Celulară, Biologie Moleculară și/sau Imunologie
  • să aibă cuoștințe foarte bune de limba engleză în scris și vorbit.

 

Candidații interesați trebuie să trimită cererea de aplicare către claudia.dumitru@med.ovgu.de . Toate detaliile necesare înscrierii le puteți găsi accesând link-ul ce vă va conduce la site-ul Universității:  http://www.med.uni-magdeburg.de/kchn .

 

Nivel de studiu: Studii doctorale
Țară: Germania
Durată:
Arie de cercetare: Neuro-oncology
Termen limită: 31.03.2023
Persoană de contact: Dr. Claudia A. Dumitru

Program de doctorat, The Francis Crick Institute

Programul de doctorat oferit de Francis Crick Institute este conceput pentru a atrage cele mai strălucite minți științifice și este o oportunitate fabuloasă pentru studenții motivați și excepțional de talentați de a-și începe cariera în cercetarea biomedicală. Se caută absolvenți talentați și motivați cu studii în științe biologice sau biomedicale, fizică, chimie, inginerie, matematică sau informatică pentru a se alătura unei echipe de cercetare interdisciplinară.

Criteriile de eligibilitate pentru a aplica și toate detaliile despre programul doctoral le veți găsi accesând link-ul următor: https://www.crick.ac.uk/careers-study/students/phd-students/phd-student-recruitment .

Nivel de studiu: Studii doctorale
Țară: Marea Britanie
Durată: 4 ani
Arie de cercetare: Biology, Biochemistry, Life Science, Physics, Chemistry, Computer Scienc, Medicine
Termen limită: 10.11.2022
Vezi poziție