Poziții deschise

Posturi de asistent universitar la Maastricht University

 MERLN a fost fondată la Universitatea Maastricht în 2014 și a devenit rapid un institut de frunte în Europa. Se caută 3 candidați la funcție pentru a se alătura Institutului MERLN pentru medicină regenerativă inspirată de tehnologie. ( https://www.maastrichtuniversity.nl/ )

Candidații ideali trebuie să aibă cunoștiințe într-unul din următoarele domenii:

  • Neuroscience
  • Imaging for regenerative medicine
  • Advanced Cellular Technology

Salariile în Olanda sunt stabilite prin Contractul colectiv de muncă al universităților olandeze (CAO-NU), în care profesorii asistenți câștigă aproximativ 3,746 € – 5,826 € (scara 11-12) brut (înainte de impozitare) pe lună și profesorii câștigă aproximativ 5.190 € – 6.317 € (scara 13) brute (înainte de impozitare) pe lună. Angajații primesc, de asemenea, 8% concediu și 8,3% bonus de sfârșit de an, acordat anual, iar cei care au nevoie să se mute pot fi eligibili pentru compensații. Angajații care se mută din străinătate pot fi eligibili pentru „regula de 30%” olandeză, ceea ce poate duce la un salariu net semnificativ mai mare.

 

 

Nivel de studiu: Postdoctorat
Țară: Olanda
Durată:
Arie de cercetare: life science
Termen limită: 20.04.2021
Vezi poziție

Posturi postdoctorale, Serban Lab, University of Montana

Mai multe posturi postdoctorale sunt disponibile imediat la Universitatea din Montana in laboratorul Prof. Monica Șerban pe un proiect axat pe prevenirea deteriorării cohleare. Linkurile pentru aplicații sunt incluse mai jos. De asemenea suntem interesați de studenți doctoranzi sau masteranzi cu calificări excepționale.

https://bit.ly/2699umjobs (Drug Delivery position)

https://bit.ly/2698umjobs (Tissue Engineering position)

Mai multe informații despre grupul de cercetare al Prof. Șerban pot fi găsite aici. Detalii de contact: monica.serban@umontana.edu

Nivel de studiu: Postdoctorat
Țară: SUA
Durată:
Arie de cercetare: Biomateriale
Termen limită: oricand

Poziții doctorale la Vienna Biocenter

Viena BioCenter este unul dintre cele mai mari centre de științe ale vieții din Europa, cu peste 1.800 de angajați din 81 de țări diferite. Institutele sale de cercetare și companiile de biotehnologie se numără printre liderii mondiali în domeniile lor (https://www.viennabiocenter.org/about/about-vienna-biocenter/).

Arii de cercetare:

Computational Biology, Genomes and Evolution
Disease Mechanisms, Immunology, Pathogens
Gene Regulation, RNA, Epigenetics
Neurobiology
Stem Cells, Development, Regeneration
Cell and Chromosome Biology
Biochemistry, Biophysics and Structure
Salariile la Viena BioCenter sunt printre cele mai bune din Europa. În cadrul salariului sunt incluse asigurarea de sănătate, asigurarea de pensie, asigurarea pentru accidente și asigurarea pentru șomaj. Taxa de școlarizare semestrială este, de asemenea, rambursată de fiecare institut de cercetare.
Nivel de studiu: Studii doctorale
Țară: Austria
Durată:
Arie de cercetare: bioscience
Termen limită: 15.04.2021
Persoană de contact: Dr. Michael-Bogdan Mărgineanu
Vezi poziție