Asociația non-profit Biomentorhub

Asociația Biomentorhub este o asociație neguvernamentală, nonprofit, fără caracter politic, independentă, organizată potrivit Legii nr. 246/2005.

Asociația Biomentorhub este înregistrată în Registrul Special – Asociații Nr. 106 din data de 13.10.2020, ținut de grefa Judecătoriei Timișoara conform Legii 246/2005 .

Membrii Asociației Biomentorhub doresc să se asocieze în următoarele scopuri:

a) Conectarea tinerilor elevi și studenți interesați să identifice programe de studii și să desfășoare activități de cercetare în domeniile de bioștiințe și medicină cu mentori având experiență, specializați în aceste domenii;

b) Sprijinirea specialiștilor români din diasporă cu experiență de cercetare în bioștiințe sau medicină, interesați să descopere oportunități profesionale și de colaborare în România, prin identificarea de mentori din mediul academic, guvernamental, industrie care îi pot îndruma în acest demers;

c) Contribuirea la dezvoltarea cercetării științifice din România.

d) Sprijinirea morală și materială a elevilor, studenților cu rezultate foarte bune în domeniile bioștiințe și medicină și a cercetătorilor care activează în domeniile bioștiinței și medicinei.

Consiliul director

Michael-Bogdan Mărgineanu

Președinte și Fondator

Silvia Alda

Vicepreședinte și Fondator

Brigitta Kis

Secretar General și Fondator

Diana Rotaru

Vicepreședinte Departament Fundraising & Proiecte

Oana Constantin

Vicepreședinte Departament PR & Comunicare

Contribuitori

Laurențiu Gherase

Consilier juridic

Alexandra Oțoiu

Avocat